Bezoekersregistratie via QR code

In het kader van de coronamaatregelen is bezoekersregistratie verplicht in cafe’s, restaurants, eetgelegenheden, sportverenigingen, fitnesscentra, bioscopen, wellness en sommige andere plaatsen waar bezoekers komen. Het verzamelen van deze gegevens laat toe om aan contact tracing te doen bij eventuele besmettingen. De overheid stelde hiervoor dit papieren formulier ter beschikking.

Het organiseren van deze bezoekersregistratie, waarbij de contactgegevens van elke bezoeker dienen genoteerd te worden, vergt echter een grote inspanning van de vereniging en de vrijwilligers op praktisch en organisatorisch vlak.

Snel, eenvoudig en efficiënt
Met onze applicatie kunnen bezoekers zichzelf op een eenvoudige manier registreren in bij uw vereniging. Bij het betreden van uw sportcomplex scannen ze de unieke aan uw vereniging gekoppelde QR-code en komen dan automatisch op de juiste registratie pagina. Men vult hier, terwijl ze al op het complex zijn, de benodigde gegevens in. Het systeem noteert automatisch de datum en het tijdstip van invullen. Na het invullen van de gegevens (waarbij alle velden verplicht zijn om in te vullen) wordt de bezoeker automatisch naar u door u te bepalen pagina door gestuurd.

Automatische verwijdering
Na 14 dagen dagen worden de ingevoerde gegevens automatisch verwijderd uit de database en zijn daarna niet meer oproepbaar en definitief verwijderd. In dien er voor contact onderzoek gegevens beschikbaar moeten komen dan zijn deze middels een simpele e-mail door de vooraf vast gestelde contactpersoon opvraagbaar.

Ze scannen bij het binnenkomen of plaatsnemen aan de tafel een QR-code en komen automatisch terecht op het registratieformulier van uw zaak. Hier kunnen ze de verplichte gegevens invullen. Bij een correcte registratie verschijnt een groene tekst.

De voordelen van deze QR-applicatie

  • 100% coronaproof
  • Unieke QR-code per zaak
  • Geen tijdsverlies met het opnemen en controleren van registraties
  • GDPR-proof, gegevens worden automatisch verwijderd na 14 dagen
  • Geen papierkosten
  • Veilige gegevensverzameling met HTTPS-verbinding
  • Onbeperkt aantal registraties
  • Mogelijkheid tot bestellen van gepersonaliseerde QR-stickers
  • Transparante kostprijs, slechts € 175,-  per jaar

QR code stickers en QR display

Optioneel kunnen er gepersonaliseerde QR-code stickers besteld worden. Deze stickers hebben een handig formaat, zijn watervast en duurzaam om lang mee te gaan. We kunnen ook een coronaproof display met QR-code en ontsmettingsgel aanbieden om te plaatsen aan de ingang van het sportcomplex.

Wie gebruiken ons systeem